divendres, 11 de gener del 2013

Seguiment: Fredorada gener '13

Bon dia!! Aquest és el primer pronòstic que fem d'aquest any. Comencem amb una bona fredorada que començarà a entrar la nit de dissabte a diumenge. 


Diumenge 13:

Les precipitacions començaran a arribar d'oest a est des de primeres hores del dia. La cota de neu a aqeustes hores es situarà als voltants dels 1000 metres a la costa, 700 a l'interior i 400 al Pirineu. A messura que abanci el dia la cota de neu començarà a baixar fins a situar-se al migdia als 800 metres a la costa, 500 metres a l'interior i 200 metres al Pirineu. 
Les precipitacions no seran gaire importants. Seran irregulars i afectaran sobretot el Pirineu Occidental. A la resta ruixats aillats. 
Durant la tarda de diumenge esperem que les precipitacions perdin força i només quedaran restringides al Pirineu. 


-->


Dilluns 14:

Les precipitacions des de primeres hores del dia començaran a guanyar força sobretot al Pirineu ara ja a cota 0 en aquesta zona. A la resta es poden produir algunes tímides precipitacions amb cota de neu a la costa de 750 metres o inferior, i 500 metres o menys a l'interior. A continuació teniu un mapa on es mostra la costa de neu i la possibilitat de precipitacions previst per dilluns a les 00 hores.



De cara al matí-migdia les precipitacions es reactivaran a la costa central i sud de la costa Brava mentre que al Pirineu perdran força:



La cota estarà situada molt aball, en conret s'espera que a la ciutat de Barcelona la cota estigui situada al voltant dels 400-300 metres a l'interior 0 metres. 

Aquestes precipitacions tindran tendència a afeblir-se i desplaçar-se cap al sud. Nosaltres creiem que el màxim de precipitació a la ciutat de Barcelona serà a les 16-17 hores aproximadament. 
S'ha de dir que les previsions encara no estan clares i per tant haurem d'estar atents a futures actualitzacions dels mapes. 


De cara a la nit de dilluns a dimarts encara no ho tenim gens clar. Podriem dir o precipitacions generalitzades a la costa o ni una sola traça de precipitació a cap lloc. Per tant acabarem aquí la previsió, esperem que aquesta tarda els mapes es possin d'acord. 


Només dir que ja hem començat a pensar si programar una sortida de MeteoSearch, si encara no coneixeu en que consisteix MeteoSearch aquí us donem el link on trobareu més informació: meteosearch.3a2.com


Això és tot moltes gràcies i fins aquesta tarda!!
Actualitzat a les 14:42 de divendres 11 de gener de 2013

-->

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada