dimecres, 16 de gener del 2013

Situació cap de setmana

Actualització 18-1-12 a les 12:45

Sembla que arribarà i amb força!! Aquí teniu alguns mapes previstos pel cap de setmana:

Mapa de precipitacions dissabte (24h):


Mapa d'avisos per precipitacions intenses:



 Mapa de precipitació prevista durant avui, demà i diumenge fins les 13h.:



Només afegir que en cas que es produeixi alguna tempesta o inundació important en zones pròximes a Barcelona farem la primera sortida de MeteoSearch. També informar de la incorporació al grup de 4 persones més per cobrir una àrea més extensa de Catalunya. Ara mateix estem al Vallès Occidental (Sabadell), a la zona alta de Barcelona, a l'est de Barcelona (Sant Pau) i estació meteorològica a Reus. Per més informació podeu entrar a meteosearch.3a2.com 

Això és tot. Afagirem més informació si cal!
Fins aviat!
BarcelonaMeteo




Bon dia!, una vegada estem dins de la fredorada ara toca parlar de la nova situació que arribarà de cara a dissabte. Lentament les temperatures aniran pujant (les màximes) mentre que les mínimes podrien tocar fons la nit de dijous a divendres amb temperatures inferiors als 5ºC a la ciutat de Barcelona. 


A primeres hores de la matinada de dissabte ja esperem les primeres precipitacions, i es que una petita depresió procedent de l'Atlàntic creuarà tota la península ibèrica. Encara està per veure on es siturà però tot indica que la seva localització serà el sud del País Valencià com bé es pot veure en la següent imatge: 




Aquesta pertorbació molt profunda ens generarà molta inestabilitat ens afectarà durant tot el cap de setmana. Les precipitacions seran generals i abundants a quasi tot Catalunya. Encara està per veure fins a quins registres podriem arribar, a hores d'ara preveiem precipitacions a la ciutat de Barcelona de 15-30 litres i una nevada important al Pirineu, la cota de neu serà alta prop dels 1000 metres per tant no s'haurien de veure flocs de neu en llocs inusuals. 

Aquestes precipitacions arribaran juntament amb una entrada de vent fort de Nord que podrà arribar fins als 30-40 km/h a Barcelona ciutat. 

En posteriors dies esperem que la inastabilitat ens acompanyi amb posteriors fronts Atlàntics que podrien inestabilitzar l'atmosfera. 


Pel que fa a MeteoSearch, de moment no tenim cap sortida programada. Hi ha la possibilitat que si es produeix alguna precipitació important durant el cap de setmana l'anem a buscar, de manera que us recomanem que estigueu alerta al nostre Twitter (@BarcelonaMeteo), a la pàgina web de MeteoSearch (meteosearch.3a2.com) i al fòrum del Temps del Picó (pico.cat/forum)

De moment això és tot. Moltes gràcies i a reveure!
BarcelonaMeteo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada