dijous, 2 d’agost del 2012

Calor a la baixa i previsió pels JJOO

Bon dia, després d'un dia molt calorós el d'ahir avui les temperatures sembla que no s'enfilaran tant. 


Temps passat



Durant tot el dia d'ahir les temperatures màximes es van mantenir entre els 27-33ºC a la costa catalana, els 35-38ºC a l'interior. A la nit els núvols van guanyar terreny a la costa catalana fet que va fer que l'humitat pugés molt i donés una temperatura de sensació molt alta al voltant dels 35-38ºC a la ciutat de Barcelona. 


Temps present



Ara mateix el sol llueix a gran part de Catalunya però les temperatures sembla que es quedaran una mica més baixes que les d'ahir sobretot al Pirineu on no es descarta algun ruixat esporàdic de cara a la tarda. A la resta del territori les temperatures seran una mica més baixes, entre 1-2ºC. 
De cara a la nit les temperatures continuaran sent altes però no tant com les d'ahir. El cel estarà seré a gran part de Catalunya excepte el Pirineu i la costa on podrien haver alguns núvols baixos a primera linia de mar. 


Temps mitjà termini



De cara a propers dies sembla que l'estabilitat està garantida. No obstant de cara a dissabte-diumenge podrien creixer alguns núvols de tarda al Pirineu que podrien deixar ruixats de tarda. A més a partir de Diumenge comença una lleu baixada de les temperatures entre 2-3ºC. El dia amb menys calor seria dilluns en canvi a messura que passin els dies les temperatures començaran a pujar un altre vegada. 




D'aquesta manera veiem com l'estiu està en el seu màxim esplendor i el risc d'incendi una vegada més és molt alt. L'incendi que es va produir ahir al Pirineu ja està en fase de control. Esperem que no es produixin més incendis a Catalunya. 








Jocs Olímpics


En aquest nou apartat de la preivisió parlarem dels pronóstics per la ciutat de Londres durant els dies que duirin els jocs olímpics. 

2 Agost: D'aquesta manera hem de parlar de cel variable amb possibilitats de precipitació durant tot el dia. En concret s'espera que durant tot el dia d'avui puguin caure ruixats en forma de tempesta sobretot a la tarda coincidint amb els últims partits de tennis del dia, algunes regates de vela i les sessions de qualificació de bolei platja. Les temperatures es mouran entre els 21-13ºC. Vent del sud 20-25 Km/h

3 Agost: Demà s'espera que les precipitacions siguin de forma feble amb temperatures que es mouran entre els 21-14ºC. Les precipitacions seran més importants de cara a la tarda amb vent del sud de 20-30 Km/h. Aquestes precipitacions afectaran a les competicions de Hoquei on juga Espanya contra la Rep. de Sud-Àfrica masculí, Quarts, Semis i finals de tir amb arc masculí, Bolei platja, semifinals de tennis, regates de vela i gran quantitat de proves d'atletisme com la final de pes o la final de 10.000 metres. 

4 Agost: Pel que fa a dissabte s'espera que hi hagin tempestes durant el migdia i tarda de manera que totes les proves disputades a l'aire lliure com Hoquei, bolei platja, moltes proves d'atletisme... podran estar passades per aigua. Les temperatures es mouran entre els 19-14ºC amb vent de 20-25 km/h del SSO




Això és tot passin un molt bon dia i fins la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada