diumenge, 30 de setembre del 2012

Fi de les precipitacions

Bon dia!! Feia temps que no plovia d'aquesta manera. La nostra estació va registrar 71.4 litres/m2 en tot el dia. Sembla que tot això s'ha anat de casa nostra cap al Mediterrani afectant actualment les illes Balears. 


El servei Meteorològic de Catalunya ha configurat el següent mapa on es mostren les precipitacions recollides a tot Catalunya:


 
Durant aquesta tarda podran crèixer algunes nuvolades que deixaran precipitacions que ara ja han començat a caure al Maresme. Aquests ruixats podran aparèixer a diferents punts del litoral i prelitoral català sobretot entre el sud de la costa Barva i el nord de la costa Daurada. A la resta de Catalunya cel ras amb alguns núvols, temperatures que lentament hauran d'anar pujant fins a mitjans de setmana en que les temperatures hauran pujat entre 2-3ºC.

Les properes precipitacions de moment estan lluny, aproximadament cap al cap de setmana vinent tot i que això ara per ara és impossible de pronosticar. 


D'aquesta manera acabem aquesta petita previsió, només dir-vos que hem fet alguns canvis en les emissions de l'Stream de la webcam i que hem cambiat la ubicació per tal de obtenir millors imatges amb millor qualitat fins i tot de nit. Per altra banda recordar-vos que estem iniciant un nou projecte que podeu consultar a la secció de seguiment meteorològic. 
Això és tot moltes gràcies per seguir-nos i fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada