dijous, 4 d’octubre del 2012

Estiuet a l'octubre

Bon dia!, haureu vist que el bloc ara ha començat a incorporar anuncis, no us espenteu! Unicament ho fem ja que mantenir tots els serveis que oferim (dades meteorològiques, imatges en temps real...) tenen un cost i amb aquests anuncis els intentarem amortitzar tot i que no arribarem ni a contrarestar la despesa. Dit això ara toca parlar de la meteorologia:

Durant aquest cap de setmana esperem temperatures agradables a tot Catalunya durant el dia. És important dir això de "durant el dia" ja que a les nits i matinades sobretot a l'interior continuaran sent fresques o fins i tot fredes al Pirineu. Per altra banda el cel ras farà que el Sol domini durant tot el dia fet que farà pujar les temperatures fins als 25º-28º a la costa i a l'interior entre 28-30ºC! A més una mar plana farà que més d'un banyista tot i trovar-nos a l'octubre es vulgui donar un bany amb una temperatura del l'aigua del mar que es troba al voltant dels 20-22º no massa freda. 
D'aquesta manera esperem que el cap de setmana sigui molt tranquil i gran part de la setmana vinent també. Els models ara per ara mostren una situació de tranquilitat fins a finals de la setmana vinent cosa que ara per ara no es pot assegurar ni molt menys.

De manera que esperem que passeu un bon divendres i un bon cap de setmana. Recordar-vos que estem realitzant un projecte de creació d'un nou model meteorològic. Tindiu més informació a la secció de seguiment meteorològic. Per altra banda comentar-vos que estem confeccionant els horaris de les sessions d'observació tant del cel nocturn com del Sol. Durant aquesta setmana penjarem quins dies hi haurà observacions.
Això és tot moltes gràcies per seguir-nos i fins aviat!!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada