dimarts, 6 de novembre del 2012

Ambient fresc i inestable

Bon dia! Després del comentari anterior sobre el funcionament del bloc ara toca parlar de meteorologia. Durant aquesta setmana aquestes temperatures que estem tenint al matí fresques ens acompanyaran.


Durant demà dimecres esperem que el dia sigui tranquil tot i que amb un cel bastant cobert sobretot a les comarques del sud. No esperem cap precipitació però les temperatures tocaran terra durant demà al matí. esperem valors de fins a 8ºC de mínima a la ciutat de Barcelona, però a diferència d'avui el vent anirà a la baixa i per tant la sensació de fred que avui hem tingut no existirà. 



A partir de la tarda i nit s'espera que els núvols siguin més abundants i de cara a dijous esperem un cel cobert a bona part de Catalunya, en especial l'oest on no descartem algun ruixat feble. 

Serà de cara a divendres quan les precipitacions guanyaran més terreny i podran caure a qualsevol punt de Catalunya en especial a l'interior i al Pirineu oriental. 

Les precipitacions podran duranr fins dissabte que començaran a perdre intensitat i es centraran al Pirineu amb una cota de 1500 metres i a l'est de Catalunya. 

De cara a diumenge esperem que les precipitacions només siguin present a punts del Pirineu lleidatà a la resta ambient una mica més agradable amb màximes que podriem arribar a la ciutat de Barcelona de 18ºC.


Hem de dir que la previsió d'avui no la tenim GENS clara. Depén del model donen precipitació un dia o l'altre de manera que ens hem decantat per una que esperem que sigui la correcte. En propers dies farem una previsió esperem que més clara.

Moltes gràcies per seguir-nos i fins la propera!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada