dijous, 1 de novembre del 2012

Canvi de temps de cara a la setmana vinent

Bona tarda! Ambient completament asoleiat el que hem tingut avui dia de tots sants. Temperatures que han voltat els 20ºC de màxima a molts punts de Catalunya.

Sembla que les temperatures podrien continuar pujant fins al cap de setmana amb temperatures màximes previstes per diumenge superiors als 25ºC en alguns punts. Durant diumenge podria polure esporàdicament una possibilitat que encara no tenim del tot clar. El que si està clar és l'arribada de vents del SE moderats a gran part de Catalunya durant el migdia de diumenge.

Com ja vam comentar fa dies sembla que les temperatures pujarant durant aquesta setmanà però transitòriament ja que de cara a dimarts s'espera un altre baixada tot i que aquesta no serà tant important com la de principis de setmana, ara per ara temperatures mínimes a la ciutat de Barcelona d'uns 8ºC tot i que encara falten molts dies de manera que poden canviar les previsions.

El que si està clar es que demà dia radiant amb temperatures una mica més altes tant les màximes com les mínimes. Avui no hem tingut temps de preparar els mapes però es que era festa...

De momet això és tot, durant aquesta setmana farem una previsió més acurada de la posible baixada de les temperatures de la setmana vinent. Moltes gràcies per seguir-nos i fins aviat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada