diumenge, 18 de novembre del 2012

Previsió cap de setmana i concurs

Bon dia! Fa temps que no arriben precipitacions generalitzades! Normalment totes les tardes fem una previsió pel dia següent que la publiquem a la part dreta del bloc. Avui posarem la previsió però també us volem proposar un concurs.

La previsió és la següent:


 Per a més informació a la part dreta hi ha una petita explicació.



El que us voliem proposar es un concurs. Consisteix en crear la imatge del bloc i de la pàgina web. Pels qui encara no ho sabeu, hem creat una pàgina web on poder consultar les dades actuals de l'estació que tenim situada a la ciutat de Barcelona (barri de Les Corts) i també la webcam. La direcció per accedir-hi és la següent: barcelonameteo.3a2.com

El que volem es que vosaltres decidiu quin serà el logotip del bloc i de la pàgina web, és a dir, per concursar heu de trobar una imatge o alguna cosa per l'estil que nosaltres poguem possar com a capçalera de la pàgina web i d'aquest bloc. 

Teniu de plaç per presentar les vostres idees fins el 15 de dessembre i per enviar les vostres propostes ho podeu fer o mitjançant el twitter (@BarcelonaMeteo) o mitjançant el correu electrònic del bloc (barcelonameteo@hotmail.com). 



Això és tot molta sort i fins la propera!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada