divendres, 15 de juny del 2012

Aplicació "Próximos eventos astronomicos"

 ARA MATEIX L'APLICACIÓ S'ESTÀ RENOVANT I ELS CONTINGUTS SÓN ANTICS



Hola a tothom!! El motiu d'aquesta entrada d'avui farem una explicació de la nova secció del bloc "aplicacions"!

La nova secció "aplicacions" és un lloc on anirem publicant totes les aplicacions que anem fent. Les aplicacions de moment només les podreu trobar al bloc. De moment començarem amb aplicacions ANDROID tot i que no les podreu descarregar a Play Store. Només seran disponibles en aquest bloc. Intentarem que totes les aplicacions estiguin disponibles per a tot tipus de versions d'android. Per poder descarregar l'aplicació haureu de prémer la següent direcció: 

https://dl.dropbox.com/s/3kp37dizvvwmnug/Proximos%20eventos%20astronomicos%201.2_new_zipAlign.apk?dl=1

Després l'aplicació es descarregarà directament al vostre ordinador. Per passar l'aplicació des de l'ordinador fins al telèfon heu d'anar al vostre correu electrònic i adjuntar l'arxiu (l'aplicació). Una vegada fet això us envieu el correu a vosaltres mateixos i obriu l'arxiu adjuntat. 
Després el telèfon us preguntarà si desitgeu instal·lar l'aplicació accepteu i una vegada instal·lat ja la podreu utilitzar. 
L'aplicació ara mateix està en fases de proba de manera que anirem fent actualitzacions. Si teniu algun dubte no dubteu en fer-nos-ho saber mitjançant el correu marc_rusi@hotmail.com 
Això és tot. Aquesta mateixa informació la podreu trobar idèntica a la secció d'"aplicacions" amb alguns detalls més sobre l'aplicació. 

Això és tot gràcies per seguir-nos i demà nova previsió. Recordeu que hem actualitzat la secció de seguiment de l'activitat solar!!
Fins aviat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada