dimarts, 19 de juny del 2012

Temps inestable amb tendència a l'estabilitat

Bon dia, durant el matí d'avui el temps s'ha presentat inestable amb núvols i alguns ruixats a l'oest de Catalunya.




Temps passat


Durant la tarda i nit d'ahir una franja de precipitacions va arribar per l'oest de Catalunya provinent de l'Aragó. Durant la nit les precipitacions han afectat molts punts de Catalunya però sobretot les comarques de Tarragona i Lleida. Durant aquest matí les precipitacions han continuat però de forma més dispersa.




Temps present


Ara les precipitacions afecten l'oest de Catalunya però el cel està cobert a tot arreu. Les temperatures són les mateixes que les d'ahir de manera que tot i la presència de núvols les temperatures no han baixat. 
Durant aquestes properes hores el cel s'ha d'anar aclarint a bona part del territori a excepció de les comarques pirinenques i prepirinenques on es possible que alguns ruixats puguin aparèixer durant la tarda d'avui. Les temperatures continuaran estables. 




Temps mitjà termini


De cara a properes jornades l'ambient assolellat es mantindrà amb unes temperatures que cada vegada seran més estiuenques i es que l'estiu ja és aquí concretament dijous 21 de juny a l'1 de la matinada aproximadament entrarem en l'estiu astronòmic que coincidirà amb una pujada considerable de les temperatures amb màximes a la ciutat de Barcelona que podran fregar els 30ºC. De cara al cap de setmana sembla que les temperatures pararan de pujar tot i que serà transitori ja que la setmana vinent sembla que l'ascens continuaria i es que una massa d'aire molt càlid ve cap a nosaltres durant aquests propers dies amb temperatures a 550hPa que podran arribar als -6.5ºC






En definitiva sembla que la primavera i les precipitacions ens abandonen i no tenen tendència a tornar fins d'aquí a molt de temps... 
Pel que fa a l'aplicació que hem creat, només dir-vos que ja tenim la versió en català i la podeu descarregar a l'apartat d'aplicacions d'aquest bloc. 


De moment això és tot que passeu una bona setmana fins aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada