dilluns, 29 d’octubre del 2012

Precipitacions importants nit dimarts a dimecres

Bon dia!! Avui no teniu massa temps de fer una previsió molt llarga tot i que hem pogut elavorar alguns mapes.

Demà arriba un petita borrasca que es reactivarà al arribar al mediterrani. Aquesta reactivació serà molt ràpida i intensa i per tant comportarà precipitacions intenses a bona part del nord-est de Catalunya. El màxim de precipitació s'espera de matinada a les comarques del nord de Girona però en general regarà tot Catalunya.
Durant el matí de dimarts començaran les precipitacions pel sud, seran de poca intensitat però a messura que passin les hores aniran agafant força i abarcant més territori. Aquest es el mapa previst per demà al matí:

De cara a la tarda les precipitacions es generalitzaran a tot Catalunya amb la màxima precipitació a la costa Barcelonina i Gironina. Les temperatures no hauran baixat tant i per tant la cota de neu es situarà prop dels 2000 metres, de cara a la nit començaria a baixar fins als 1800.



Durant la nit s'esperen les màximes precipitacions. Seran importants acompanyades de tempesta i fortes ratxes de vent. S'espera que les comarques del nord de Barcelona i Girona siguin les que més aigua rebin. Al Rossellò es podrien produir tempestes MOLT violentes.

Les temperatures començarien a pujar tot i que no es recuperaran als valor que teniem la setmana pasada de manera que l'estiu que ha durat fins a l'octubre s'ha acabat donant pas a un hivern que de moment ja ha batut el seu primer rècord. És la temperatura en un mes d'octubre més baixa en 10 anys en bona part de Catalunya. A la ciutat de Barcelona avui hem tingut una mínima fregant els 7ºC. El vent del matí ha fet que la temperatura de sensació hagi estat de 4ºC.

De cara a 7 dies vista (predició molt hipotètica) tornaria a haver-hi una nova baixada de les temperatures tot i que això encara està molt entre cometes.

De moment això és tot. Demà farem una previsió per a la nit i matinada que es presenta mogudeta, fins aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada