dimarts, 30 d’octubre del 2012

Nit de precipitacions

Bona tarda, en breus instants començarà a ploure a la ciutat de Barcelona, en general ho pot fer durant tot la nit i part de la matinada, les plujes poden ser entre moderades i fortes!

Durant aquesta tarda les precipitacions han començata a entrar pel sud de Catalunya unes hores més tard del que crèiem. Durant la tarda han començat a agafar força i ara mateix s'estenen per molts punts sobretot costaners de Catalunya. La tendècia serà a l'augment de la intensitat i extensió de les precipitacions. Les precipitacions podran ser intenses i anar acompanyades de tempesta i fortes ratxes de vent del nord. S'espera que les comarques que més precipitació acumularan seran les del nord en especial l'empordà on es podrien registrar més de 50 litres. A la resta entre 20-30 litres. Tot i tenir el màxim d'inestabilitat a sobre encara no es sap del tot clar quines zones podria afectar, durant aquest matí es veien formacions de tempestes a la costa central tot i que aquesta tarda la posibilitat ha desaparescut. En conjunt s'haurà de seguir. El que si està clar són les precipitacions al nord est de Catalunya i sud est de França on les precipitacions podrien ser MOLT importants amb una baixada dràstica dels baròmetres que comportaria una pujada sobtada del nivell del mar provocant algunes inundacions a la primera linia de la costa. A continuació hi ha el mapa previst de precipitació per aquesta nit:


De moment això és tot, precaució a aquestes zones pintades de lila que es poden prodir acumulacions d'aigua importants. També de cara a demà al matí s'espera que les precipitacions afectin l'extrem nord-est de Catalunya amb algunes precipitacions fortes.

Fins la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada