dimecres, 2 de maig del 2012

Boires al matí i nuvolades a la tarda

Bon dia, tota la inestabilitat que ens ha acompanyat durant el pont de l'1 de maig ja ens ha abandonat. Ara mateix es troba a l'oest de la península Ibèrica.

Temps passat i present


Ara mateix les precipitacions més importants es troben al Pirineu. Sobretot al occidental tot i que hi ha traces de precipitació en tot el Pirineu català. Aquesta és la tònica d'aquests properes dies boires al matí que avui han estat presents a l'interior i nuvolades a la tarda que poden arribar a deixar algun petit ruixat. 

Temps mitjà termini


Les precipitacions semblaria que volguessin tornar a guanyar terreny de cara a diumenge. Tot i que no està del tot clar, semblaria que durant el dia de diumenge podria ploure a la ciutat de Barcelona i en general a qualsevol punt de Catalunya. Un dels fenomens destacable del cap de setmana vinent serà el vent que bufarà fort a Barcelona ciutat amb cops de vent superiors als 30 Km/h. 

Això és tot. Aquesta previsió no contenia gran quantitat d'informació en propers dies confirmarem el canvi de temps que s'espera de cara al cap de setmana. Que passin una bona jornada de dimecres!!

Fins aviat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada