dissabte, 5 de maig del 2012

Confirmació de les precipitacions

Bon dia, avui ja s'ha confirmat que demà les precipitacions afectaran bona part de Catalunya.

Temps passat


Ahir a la nit les precipitacions van desaparèixer ràpidament, deixant un cel ras a bona part de Catalunya. Durant la matinada i matí el sol ha dominat i no ha estat fins al migdia quan les nuvolades han començat a formar-se a tot Catalunya tot i que les precipitacions només afecten a hores d'ara les comarques de l'oest de Catalunya

Temps present


Ara mateix hi ha un ruixat que descarrega amb moderada-forta intensitat entre el Segrià i la Ribera d'Ebre. Tot això és desplaça d'oest a est i creiem que no arribarà a Barcelona tot i que la trajectòria és la indicada. De cara a aquesta tarda les precipitacions podrien guanyar terreny a l'interior amb la formació d'alguna tempesta tot i que no serà gaire important. De cara a la nit les possibilitats de precipitació desapareixeran quedant una nit serena.

Temps mitjà termini


Serà de cara a la matinada quan les precipitacions es reactivin. Afectaran la costa central i sud de la costa Brava. Les precipitacions més importants s'esperen dins del mar tot i que no es descarta que alguna precipitació intensa pugui afectar la ciutat de Barcelona, per aquest motiu la webcam instal·lada al barri de Les Corts de Barcelona que poden veure a la capçalera d'aquest bloc estarà activa durant tota la nit i matinada. 
De cara al matí de diumenge sembla que les precipitacions podrien afectar qualsevol punt de Catalunya com bé es pot veure en el següent mapa previst per demà a les 13h:

Semblaria que les precipitacions més importants apareixerien a l'interior de Catalunya tot i que a molts punt podrà precipitar.
De cara a la tarda els ruixats s'aniran dissipant quedant una nit serena. En propers el sol serà notícia. No s'esperen precipitacions enlloc i les temperatures faran un ascens considerable amb màximes que podrien superar els 25ºC a la ciutat de Barcelona de cara a finals de setmana. Durant les tardes les nuvolades creixerien sense donar ruixats importants tot i que encara falten molts dies i no està del tot clar. El que si està clar és la pujada de temperatures. 

Bé això és tot. A veure que acaba donant les precipitacions que s'esperen per demà al matí. 
Passeu un bon cap de setmana!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada