dimarts, 1 de maig del 2012

Arriba l'estabilitat

Bon dia, després d'una tarda d'ahir amb alguns ruixats dispersos, la matinada i matí d'avui han estat marcats pel Sol.

Temps passat


Ahir les precipitacions van ser en forma de tempesta a molts punts de Catalunya sobretot afectant el Vallès Oriental on es van concentrar les majors precipitacions acompanyades de tempesta. Els registres més importants de tota la jornada d'ahir han sigut aquests: 

La Pobla de Lillet: 37.6 mm
Castellterçol: 36.8 mm
Santa Magdalena de Serinyà: 34.3 mm
Berga: 29.5

Pel que fa a Barcelona ciutat les precipitacions més importants es van concentrar a la tarda al barri de Sant Andreu on es va arribar a veure algun gra de calamarsa.

Temps present


Ara mateix les nuvolades tornen a créixer però res a veure amb les nuvolades d'ahir. En aquests moments plou a alguns punts de la Catalunya central, la franja de ponent i alguna dèbil pluja al Pirineu Occidental. Tot això amb el pas de les hores s'ha d'anar desfent fins quedar una nit serena a bona part de Catalunya.

Temps mitjà termini


L'ambient estable dominarà el que resta de la setmana. La presència d'algunes boires a l'interior a primeres hores del matí seran l'únic fenomen anecdòtic que succeeixi. Les temperatures s'aniran enfilant a mesura que avanci la setmana. De cara al cap de setmana les precipitacions podrien arribar però això no està del tot clar. De manera que a la ciutat de Barcelona els cels durant els matins d'aquesta setmana estaran serens mentre que les tardes podrien créixer alguns cúmuls tot i que no deixaran precipitació.


De moment això és tot. Recordeu que ja estem preparant la nova secció en que farem un seguiment del Sol i posarem alguns articles o imatges interessants a comentar. No us ho perdeu. Durant aquests dies estrenarem la nova secció.
Fins aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada