dimarts, 15 de maig del 2012

Ruixats de tarda cada vegada més intensos

Bon dia, sembla que aquesta setmana estarà marcada pels ruixats de tarda. A mesura que avanci la setmana més extensió guanyaran els ruixats.

Temps passat


Durant el dia d'ahir les precipitacions van afectar les comarques del nord-est fins arribar a la costa del maresme, després les precipitacions es van anar mar endins. Durant aquest matí el Sol ha sortit a bona part de Catalunya a excepció de punt de la costa central i Brava on els núvols baixos han tapat una mica més el cel però ràpidament han desaparegut.

Temps present


Ara mateix el cel serè domina gran part de Catalunya a excepció de les comarques del nord-est on els núvols tapen el cel com es pot veure a la següent imatge:
Imatge obtinguda a les 12:15 del migdia del 15 de maig de 2012

Durant aquest migdia el cel s'anirà cobrint de núvols a l'est de Catalunya i no es impossible que es repeteixin alguns ruixats localment amb tempesta però amb menor extensió. Serien ruixats més localitzats. Les temperatures avui s'han quedat mes curtes que dies passats. Les precipitacions de cara a la nit podrien arribar fins la mateix línia de la costa de manera molt desgastada.

Temps mitjà termini


De cara a demà les precipitacions podrien aparèixer de cara a la tarda a l'interior de Catalunya amb menor probabilitats que no pas avui. Les temperatures pujarien una mica. Per dijous s'espera que les precipitacions guanyin una mica més de terreny i intensitat sobretot al Pirineu on s'esperen tempestes intenses. les temperatures tocaran sostre. Divendres serà un dia similar al de dijous però amb unes temperatures que començaran a baixar progressivament i es que sembla que una massa d'aire més freda a les capes altes de l'atmosfera podria visitar-nos durant el cap de setmana i setmana vinent. De manera que pel cap de setmana s'esperen ruixats importants de cara a dissabte on les precipitacions podrien afectar la ciutat de Barcelona 
Durant el matí i la nit tenint una treva a la tarda. Per diumenge s'espera que a primeres hores de la nit entre dissabte i diumenge pugui ploure a la ciutat de Barcelona però de cara al matí s'aniran obrint clarianes. Al migdia ambient estable amb temperatures màximes a la ciutat de Barcelona que podrien arribar fins als 21ºC.
Per la setmana vinent s'esperen precipitacions intenses a bona part de Catalunya però encara falta molt de  manera que s'haurà d'anar actualitzant.


De moment això és tot. Recordeu que hem actualitzat els continguts de la pàgina "seguiment de l'activitat solar" i que hem obert una enquesta per preguntar com qualificaríeu aquesta pàgina. També teniu disponible un nou servei de la pàgina on podeu promocionar les vostres empreses o el que volgueu. Per més informació feu clic sobre la imatge situada a la part dreta del bloc, just a sota de les entitats amb qui col·laborem.

Moltes gràcies i fins aviat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada